English
Serbian
  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
Javascript Slideshows by WOWSlider.com v4.8

Kopren - Distribucija

Izgradnja uspešnog sistema poslovanja podrazumeva stalna ulaganja u unapređenje distributivne mreže, ljudskih potencijala i informacionog sistema. Na samom početku poslovanja, prodajne aktivnosti bile su usmerene na veliki broj manjih klijenata, uglavnom manje ili više specijalizovanih prodavnica na malo, servisa za održavanje i pranje vozila. Vremenom je distribucija sve više usmeravana ka zadovoljavanju potreba velikih klijenata: veleprodaja autodelova i autokozmetike, supermarketa, hiper marketa i lanaca benzinskih pumpi.

Da bi se liderska pozicija na tržištu osvojila i očuvala, neophodno je obezbediti poverenje kupaca i to pre svega na osnovu kontinuiranog snabdevanja u širokom asortimanu i potrebnim količinama robe.

Kopren d.o.o. svojim klijentima obezbeđuje snabdevanje iz centralnog magacina u Novom Sadu i to brzim isporukama robe na teritoriji cele Srbije, iz asortimana od preko 400 atraktivnih artikala uvek dostupnih u potrebnim količinama, u skladu sa potrebama krajnjih potrošača i shodno aktuelnoj sezonskoj potražnji.

U cilju unapređenja distribucije 2012. godine otpočinjemo saradnju sa jednom od najvećih logističkih kompanija, firmom City Express d.o.o., čiji je centralni magacin u Beogradu i koja obezbeđuje isporuku na celoj teritoriji Srbije za 48 sati.

Na ovaj način smo očuvali i obezbedili lidersku poziciju na tržištu koje je svakog dana sve šire i zahtevnije.

 

Kopren d.o.o , Novi Sad
Sonax
Wunder-Baum
My shaldan
Aion
Aion
@ Copyright 2014 - Kopren d.o.o , Novi Sad
Dizajn i izrada, Digital presentations, Novi Sad