English
Serbian
  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
Javascript Slideshows by WOWSlider.com v4.8

Kopren - My Shaldan

MY SHALDAN mirisne konzerve su još jedan u nizu proizvoda vrhunskog kvaliteta. Mirisne konzerve su proizvedene u Japanu, a proizvođač ST CORPORATION je danas lider na japanskom tržištu osveživača vazduha, upijača mirisa, odstranjivača vlage, naftalina i drugih specifičnih proizvoda kućne hemije. Mirisne konzerve MY SHALDAN su najpopularniji osveživač prostora u Japanu, kao i u mnogim drugim zemljama Azije, Evrope, Amerike.

Proizvod je zasnovan na mirisnom gelu proizvedenom od neškodljivih sastojaka, upakovanom u atraktivno dizajniranu metalnu konzervu. Dostupan je u sedam dopadljivih mirisnih nota koje su intenzivne, a pritom nenametljive. Emitovanje mirine komponente traje do šest nedelja. Ovaj proizvod je neophodan radi uklanjanja neprijatnih mirisa u vašem automobilu, kancelariji, sobi, ali i radi uživanja u pozitivnom terapijskom efektu mirisnih nota na bazi citrusa i lekovitog bilja.

Ovaj proizvod ne emituje nikakve elemente štetne po ljudsko zdravlje niti okolinu, nema potrošnje energije u procesu osvežavanja vazduha, izuzetno je lak za skladištenje i upotrebu, a prijatnost i pozitivan efekat su kontinuiranog intenziteta i dugotrajniji od sličnih proizvoda, imitacija i jeftinih kopija koje se sporadično pojavljuju na tržištu.

Kopren je ekskluzivni uvoznik i distributer MY SHALDAN mirisnih konzervi za Srbiju.

 

 

Kopren d.o.o , Novi Sad
Kopren prodaja
Sonax
Wunder-Baum
My shaldan
Aion
Aion
@ Copyright 2014 - Kopren d.o.o , Novi Sad
Dizajn i izrada, Digital presentations, Novi Sad