English
Serbian
  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
Javascript Slideshows by WOWSlider.com v4.8

Kopren - O nama

Kopren d.o.o. nastao je kao ostvarenje zamisli o trgovinskoj kući koja bi sa jednog mesta vršila distribuciju svih proizvoda namenjenih održavanju, unapređenju estetskog izgleda i performansi automobila. Počeci su bili skromni, ali upornost u postizanju realno postavljenih ciljeva se isplatila.

Preduzeće je osnovano 20.11.1995. godine i već dugi niz godina polako gradi svoju poziciju na tržištu. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija svetski poznatih robnih marki iz oblasti autokozmetike, aditiva i osveživača prostora. Ponosni smo na dugogodišnju uspešnu saradnju sa inostranim partnerima SONAX iz Nemačke, WUNDER-BAUM® iz Švajcarske, ST CORPORATION iz Japana, HIDRA QUEST iz Južnoafričke republike i BM CHEMICAL iz Italije.

Dobavljači su pažljivo odabrani pre svega zbog neprikosnovenog kvaliteta proizvoda, reputacije među strogom klijentelom širom sveta, prepoznatljivosti i ugleda robnih marki. Saradnja sa dobavljačima je direktna, Kopren d.o.o. je za sve proizvode uvoznik i ekskluzivni i ovlašćeni distributer.

Kako su svi inostrani partneri lideri u svojoj oblasti, ne samo u primeni novih tehnologija, već i u primeni marketinških ideja i strategija, vremenom je i sistem poslovanja u kompaniji Kopren izgrađen tako da obezbedi lidersku poziciju na domaćem tržištu, nudeći tehnološki napredne proizvode vrhunskog kvaliteta u skladu sa standardima očuvanja ljudskog zdravlja i prirodne sredine, uz superioran vizuelni identitet na prodajnom mestu.

Kopren je danas izrastao u veliku izvozničku kuću, profesionalno vršeći distribuciju MY SHALDAN osveživača prostora u četrnaest zemalja Evrope uz pomoć našeg odeljenja za uvoz i izvoz. Decembra 2007.godine naša firma dobija zvanično autorizovano regionalno distributerstvo za:
Srbiju, Mađarsku, Rumuniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Bugarsku, Poljsku, Češku, Slovačku, Belorusiju, Austriju, Nemačku i Moldaviju.

Rešenje koje će direktno dovesti do uspeha, kao potpuna usluga iz jedne ruke, pod jednim imenom, pod jednim vođstvom. Firma Kopren d.o.o. predstavlja most između Japana i Evrope.

Kopren d.o.o , Novi Sad
Kopren danas
Sonax
Wunder-Baum
My shaldan
Aion
Aion
@ Copyright 2014 - Kopren d.o.o , Novi Sad
Dizajn i izrada, Digital presentations, Novi Sad