English
Serbian
  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
Javascript Slideshows by WOWSlider.com v4.8

Kopren - Prodaja

Saradnja sa klijentima podrazumeva mnogo više od same isporuke robe. U skladu sa narastajućim potrebama tržišta, Kopren d.o.o. svakodnevno posvećuje pažnju korigovanju i proširenju svog prodajnog asortimana određenim brojem artikala. Pre svega, potrebno je naglasiti da se svaki proizvod isporučuje u atraktivno dizajniranoj, originalnoj i bezbednoj ambalaži sa uputstvom za upotrebu na srpskom jeziku. Isporuku robe prati isporuka određene količine besplatnog materijala za izlaganje robe i promotivnog materijala, a naše osoblje klijentima pomaže da postignu maksimalan efekat koristeći prednosti vizuelnog identiteta proizvoda na prodajnom mestu, osmišljanjem i koordiniranjem promotivne aktivnosti i drugih akcija u cilju povećanja prodaje.

Naš tim obučenih i iskusnih profesionalaca posvećuje punu pažnju porudžbinama, potrebama i zahtevima klijenata i vodi računa o tome da isporuke budu izvršene u najkraćem roku na celoj teritoriji naše zemlje pod najpovoljnijim uslovima.

Stoga, uz povećanje broja dostavnih vozila i poslovanje sa uspešnim logističkim kompanijama, širu ponudu proizvoda i veći kapacitet skladištenja, Kopren d.o.o. potvrđuje svoju lidersku poziciju na tržištu u oblasti prodaje i distribucije autokozmetike.

Kopren d.o.o , Novi Sad
Sonax
Wunder-Baum
My shaldan
Aion
Aion
@ Copyright 2014 - Kopren d.o.o , Novi Sad
Dizajn i izrada, Digital presentations, Novi Sad