English
Serbian
  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
Javascript Slideshows by WOWSlider.com v4.8

Kopren - Sonax

Kompanija SONAX je najpoznatiji evropski proizvođač auto-kozmetike sa sedištem u Nemačkoj. Tradicija duža od pola veka u proizvodnji kvalitetnih i tehnološki naprednih sredstava za profesionalnu i ličnu upotrebu pri čišćenju i održavanju automobila, čini SONAX apsolutnim liderom na svetskom tržištu. SONAX proizvodi su cenjeni i prepoznatljivi u preko sedamdeset zemalja sveta. SONAX je dugi niz godina pouzdan partner Formule 1 zbog izuzenog kvaliteta proizvoda, što se potvrđuje višegodišnjom saradnjom na planu marketinga i promocije.

Paleta od preko tri stotine različitih proizvoda namenjenih pranju, poliranju, čišćenju unutrašnjih delova, osvežavanju, te pomoćnih sredstava, stoji na raspolaganju vlasnicima automobila, kao i profesionalcima, u cilju postizanja vrhunskog izgleda, čistoće, dužeg veka trajanja i poboljšanja performansi vozila. SONAX je nazaobilazan partner prilikom održavanja, zaštite od spoljnih uticaja, ali i prilikom doterivanja vozila i povećanja njegove upotrebne i estetske vrednosti.

Veliki broj inovacija i tehnološka unapređenja proizvoda koja pažljivo prate razvoj auto-industrije, čine SONAX jedinim proizvođačem koji je u stanju da odgovori na specifične zahteve tržišta, bilo u pogledu proizvoda za održavanje najnovije generacije automobila, ili proizvoda na bazi nove nano-tehnologije proizvodnje sredstava koja sadrže mikro granule za postizanje posebnog sjaja i dugotrajno unapređenje estetske vrednosti starijih automobila. SONAX posebnu pažnju posvećuje očuvanju okoline, tako da je hemijski sastav proizvoda i ambalaža prilagođena standardima očuvanja prirodnih resursa, čiste sredine i zdravlja ljudi.

SONAX istupa na tržište Srbije sa širokom paletom proizvoda namenjenih ličnoj upotrebi, kao i servisima za pranje automobila, prodavcima polovnih vozila i radionicama za servis automobila i motocikala. Svaki proizvod se isporučuje sa uputstvom za upotrebu na srpskom jeziku. SONAX proizvodi su jednostavni za primenu i veoma su efikasni. Kvalitet proizvoda zagarantovan je TÜV sertifikatom kvaliteta.

Kopren je ekskluzivni uvoznik i distributer SONAX proizvoda za negu automobila za Srbiju.

Kopren d.o.o , Novi Sad
Kopren prodaja
Sonax
Wunder-Baum
My shaldan
Aion
Aion
@ Copyright 2014 - Kopren d.o.o , Novi Sad
Dizajn i izrada, Digital presentations, Novi Sad